HELEMAAL KLAAR VOOR JOUW

DESTINATION WEDDING

met spetterende & sfeervolle beelden

Vervolgens is het natuurlijk belangrijk om te bedenken of je die fotograaf lokaal gaat zoeken, of meeneemt vanuit Nederland. Qua communicatie en achterhalen of er een klik is, is het natuurlijk erg aan te raden om een fotograaf uit Nederland mee te nemen voor jullie destination wedding.

Elke destination wedding is voor ons een bijzonder en uniek moment. We komen graag met jullie in contact om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Als je ervoor kiest om jullie trouwdag op een sfeervolle locatie buiten Nederland te vieren, kan een professionele trouwfotograaf natuurlijk niet ontbreken. Een van de redenen om in het buitenland te trouwen is ongetwijfeld dat jullie een plek hebben gevonden die mooier én fotogenieker is dan trouwen in Nederland. Voor jullie destination wedding kan een trouwfotograaf dan niet ontbreken!

Lokaal regelen of meenemen

Natuurlijk is de overweging of een fotograaf lokaal kiest of meeneemt vanuit Nederland, vaak een die overwogen wordt vanuit een financieel oogpunt. Echter hoeft dit helemaal niet veel extra te kosten!

Waar en hoe

KIES JE JE FOTOGRAAF?

Meerdaags beeldverhaal

Wat ons betreft is het grote voordeel van destination wedding dat je meerdere dagen met jouw favoriete mensen op één plek bent. Je beleft met elkaar de voorbereiding en jullie trouwdag. Om hier ook beelden van te hebben, is erg bijzonder

Belang van een goede klik

De meeste mensen kiezen bij een destination wedding er ook voor om minder mensen uit te nodigen. Hoe kleiner je groep, hoe belangrijker is het is dat je je ook goed voelt bij de fotograaf!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

AUSTRALIE

ITALIE

SPANJE

FRANKRIJK

BELGIE

ENGELAND

ONZE VORIGE

DESTINATIONS

IERLAND