VRAGEN &

ANTWOORDEN

WIJ ZIJN ER OM TE HELPEN

Jullie gaan iets ondernemen waar ontzettend veel bij komt kijken, wat natuurlijk erg spannend is. Wij stellen daarom onze kennis en ervaring open om jullie planning zo soepel mogelijk te laten verlopen. We delen graag onze ervaringen, maar beantwoorden ook met alle liefde vragen die je misschien hebt over fotografie op jullie bruiloft!

ONZE

ERVARINGEN

TROUWFOTOGRAAF UIT HAARLEM

JARENLANGE BRUILOFT ERVARING

& ANTWOORDEN

VRAGEN

Twee

Eén

We vinden het allebei niet zo leuk om op de foto te gaan, is dat erg?

Hoe lang duurt het voordat we onze foto's krijgen?

Helemaal niet! Uiteindelijk zeggen bijna al onze bruidsparen dit, en dat is helemaal oké. Wij doen ons uiterste best om jullie een leuke foto-ervaring mee te geven. Een fotoshoot kan namelijk ook echt leuk zijn, met name als je niet stijf hoeft te poseren, en dat hoeft bij ons absoluut niet!:)

Vlak na jullie bruiloft zorgen we voor een aantal preview foto's. Zo kunnen jullie op jullie huwelijksreis vast even nagenieten van jullie trouwdag. Hierna gaan wij rustig aan de slag met alle beelden. Over het algemeen duurt het ongeveer 6 weken tot dat wij alle foto's digitaal nabewerkt hebben.

Hierna kunnen we met het album aan de slag.

Vier

Drie

Hoe moeten we staan en kijken tijdens de fotoshoot?

De hele dag door poseren, moet dat nou echt?

Wij sturen jullie! Als professionals met zeer ruime fotoshoot & portret ervaring kunnen wij je met al jullie poses helpen. Uiteindelijk is het 't allerbelangrijkst dat jullie een ontspannen uitstraling hebben, waarbij wij zorgen dat alle details helemaal kloppen. Als je wel poseerideeën hebt is dat natuurlijk alleen maar leuk.

Nee hoor! Wij hebben een journalistieke stijl, dit betekent dat we onze beelden maken zonder op te vallen. Wat ons betreft heb je gedurende de dag helemaal niet door dat we voor jullie aan het werk zijn. We zorgen dat we onopvallend tussen jullie gasten door bewegen, en op de juiste momenten de pure emoties vastleggen.

Vijf

Zes

Wij vinden het ook belangrijk dat opa Henk op de foto komt, kan dat?

Dat geklik van je camera tijdens ons jawoord, moet dat nou?!

Als er een familielid is dat speciale aandacht verdient, horen wij dit graag van te voren. Wij doen ons best om zoveel mogelijk mensen om jullie heen te fotograferen. Alleen weten wij niet dat Henk net wat belangrijker is dan Hans. Wij geven jullie van te voren de ruimte om dit aan ons kenbaar te maken.

Wat leuk dat je dat vraagt!;) Wij werken met geluidsloze camera's. Dit betekent dat in bijna elke situatie het voor ons mogelijk is om onze "sluiter" (hetgeen wat normaliter geluid maakt) op stil te zetten. Fijn he?

ALS JE ONS

KIEST

02.

03.

01.

De bruiloft

Voorbereiding

Kennismaking

Voorafgaand aan jullie bruiloft zijn wij als fotograaf nauw betrokken bij jullie planning. We kunnen meedenken, adviseren en sparren over jullie dag.

We doen dit in ieder geval nog een aantal keer voor jullie trouwdag! Zo kunnen we onze belangrijkste tips & tricks met jullie delen.

Vlak voor de bruiloft checken we nog even mt elkaar of we nog wat laatste details moeten veranderen vanwege weersvoorspellingen. Op jullie trouwdag dieb we er alles aan om jullie zoveel mogelijk ontspannen te laten voelen. Het is immers jullie dag!

Mail of bel ons, zodat we kunnen kijken of jullie trouwdatum nog vrij is. Vervolgens vinden wij het ook erg fijn om een kennismakingsgesprek te plannen, bijvoorbeeld in onze studio. We kunnen dan meer vertellen over wie we zijn, hoe we werken, en wat jullie investering in ons zou zijn.

GET IN TOUCH!

Nog meer vragen over jullie dag?

Wij vinden het leuk om met jullie mee te denken. Stuur ons geheel vrijblijvend een berichtje als je meer wilt weten, over ons, jullie bruiloft of wat dan ook!